Zdravá a moderní jídla /

Kuchařská kniha pro ty, kteří již nehodlají zatěžovat svůj organizmus nezdravými jídly, zároveň ale chtějí i nadále jíst pokrmy chutné, zajímavé a přitažlivé a k tomu ještě nepříliš náročné na přípravu. Několik kapitol je věnováno salátům, ale jsou tu i kapitoly o přípravě masa, dezertů a zákusků a...

Celý popis

Hlavní autor: Kovář, Ladislav
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Alternativa, 2002
Vydání: Vyd.1.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Pobočka Poštorná

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316900650577 650577 P 641 (neuvedeno) Dostupné 6x