Zdravá a moderní jídla /
Kuchařská kniha pro ty, kteří již nehodlají zatěžovat svůj organizmus nezdravými jídly, zároveň ale chtějí i nadále jíst pokrmy chutné, zajímavé a přitažlivé a k tomu ještě nepříliš náročné na přípravu. Několik kapitol je věnováno salátům, ale jsou tu i kapitoly o přípravě masa, dezertů a zákusků a...
Hlavní autor: | Kovář, Ladislav |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Alternativa,
2002
|
Vydání: | Vyd.1. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Pobočka Poštorná
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316900650577 | 650577 | P 641 | (neuvedeno) | Dostupné | 6x |