Koření z babiččiny zahrádky /
Koření je nezbytnou součástí pokrmu, zvýrazňuje a harmonizuje chutě, dodává mu neodolatelnou vůni a podporuje chuť k jídlu. Ke kořenění se využívají různé části rostlin, a to jak listy nebo květy, tak kořínky či oddenky, dokonce i kůra a často celé plody nebo jen semínka. V současném světě, plném sh...
Hlavní autor: | Trnková, Klára, 1949- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha
Studio Trnka,
2021
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316900688782 | 688782 | N 635 | Naučná | Dostupné | 5x |